Veranderen van Kinderbijslagfonds en overstappen naar KidsLife

Ontvang je al Kinderbijslag, maar nog niet van KidsLife? Goed nieuws, vanaf nu kan je zelf kiezen van wie je Kinderbijslag ontvangt. Mis vanaf nu geen enkel voordeel meer en sluit je aan bij KidsLife! Ontdek hier waarom KidsLife het ideale Kinderbijslagfonds is voor elk Waals gezin.
KidsLife voor jouw Kinderbijslag en alle toeslagen!

KidsLife voor jouw Kinderbijslag en alle toeslagen!

KidsLife is door de Waalse overheid erkend als Kinderbijslagfonds. Naast de betaling van het Kraamgeld en de Kinderbijslag, zorgen wij ervoor dat je krijgt waarop je recht hebt.
Zo betalen wij verhoogde kinderbijslag uit aan gezinnen die dit nodig hebben in de vorm van Sociale Toeslagen of zorgtoeslagen.  Als klant van KidsLife kan je elke betaling opvolgen via jouw online dossier Kinderbijslag my KidsLife.

Waarom kiezen voor KidsLife Wallonie voor de betaling van jouw Kinderbijslag? 

Naast de stipte uitbetaling van de Kinderbijslag en alle toeslagen waarop jouw gezin recht heeft, zorgt KidsLife ervoor dat je geen enkel voordeel meer moet missen? 

Hoe doen we dat? Doordat wij jouw gezin zo goed kennen, gaan wij op zoek naar verschillende voordelen voor jouw gezin. Zie ons dus gerust als een partner van jou en je gezin op financieel vlak.  

Nog niet helemaal overtuigd? Neem contact op met een KidsLife-adviseur of bekijk hier 6 redenen op over te stappen naar KidsLife 

Aansluiten bij KidsLife: hoe doe je dat?

Aansluiten bij KidsLife: hoe doe je dat?

Kiezen voor KidsLife is makkelijk

Een online aanvraag indienen is handig en snel gebeurd. Vul jouw persoonlijke gegevens in en bevestig dat je graag wil overkomen naar KidsLife en klaar!  Wij doen de rest!

Liever een aanvraag op papier? Dat kan! Download hier het document om over te stappen naar KidsLife.

Wil je liever een document thuis ontvangen? Neem dan contact op met een KidsLife-adviseur, zij helpen je graag verder.

 

Wat na de aanvraag?

Wij brengen alles in orde om jouw dossier over te nemen van het ander Kinderbijslagfonds. Je hoeft zelf niets meer te doen, wij doen alles voor jou!

De effectieve uitbetaling van KidsLife ontvang je begin 2021, dit is de wettelijk bepaalde datum vastgelegd door de Waalse overheid. Je ontvangt zeker een bericht van ons wanneer wij starten met betalen. In ieder geval zorgen wij ervoor dat je nooit een onderbreking hebt in de betaling van je maandelijkse Kinderbijslag.

Voila! Nu ben je helemaal gerust en hoef je je geen zorgen meer te maken over de betaling van jouw Kinderbijslag. KidsLife blijft ervoor zorgen dat je geen enkel voordeel meer moet missen!

Septemberverklaring Groeipakket

Septemberverklaring Groeipakket

Je hebt het misschien al horen vallen in de media. Het Groeipakket, de Kinderbijslag in Vlaanderen, was de hoofdrolspeler in de Septemberverklaring van de Vlaamse Regering.
Alles over de Septemberverklaring
Hospitalisatieverzekering bij zwangerschap: alles wat je wil weten

Hospitalisatieverzekering bij zwangerschap: alles wat je wil weten

Ben je zwanger? Dan komt een hospitalisatieverzekering goed van pas. Kom er hier alles over te weten.
Hospitalisatieverzekering bij zwangerschap: alles wat je wil weten
Ik wil zwanger worden

Ik wil zwanger worden

De kogel is door de kerk: je begint aan een gezinnetje. Of je breidt je kroost nog wat uit. Alleszins, je wil zo snel mogelijk (weer) een kleine spruit verwelkomen. En eens je je zinnen erop hebt gezet, kan het niet snel genoeg gaan. Plan baby: start!
Ik wil zwanger worden